welkom@simoniscollection.nl
welkom@simoniscollection.nl

Update vorderingen; Stadshotel Geertruidenberg

Deze keer vooral foto’s!
Er wordt hard gewerkt, er is al veel gedaan én er moet nog veel. Daarom hebben we besloten de opening uit te stellen. Dus níet in monumentenweekend (alhoewel dan wel open huis natuurlijk om de vorderingen te bewonderen) maar waarschijnlijk een maand later. We houden jullie op de hoogte!

Verder zijn we op de achtergrond druk met de Schattelijn-vergunningen maar dat hapert, kraakt en piept. We hopen dat we daar na de zomer ook eindelijk goed nieuws op krijgen. 

Mooie zomer toegewenst!

Met veel liefde, mede namens Willem, Dieuwke

Wie zijn wij?

Wij, Willem en Dieuwke, zijn de mensen achter Simonis Collection in wording. Wij hebben samen eerder al in Hooge Zwaluwe een kerk (sinds 2015 Onze Kerk) en een raadhuis (sinds 2021 Ons Oude Raadhuis) herbestemd, beide uit de 2e helft van de 19e eeuw. We hebben in de jaren ontdekt dat er twee dingen de kern van ons en van onze bedrijven is geworden en dat is;

  • De mens
  • Het erfgoed

We vinden het fantastisch om een plaats te zijn voor mensen om verbinding te ervaren, te genieten, maar ook om te ontwikkelen en te groeien. We vinden het evenzo fantastisch om erfgoed een nieuw leven te geven door kansen te zien, aan te kopen, her te bestemmen en te exploiteren.

Toevallig combineren we dit alles in horeca concepten in deze gebouwen. Verbinding met de mens en het erfgoed.